Aichi University Library

日本のワイン法

蛯原健介著. -- 虹有社, 2020. <BB01011264>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-2 of about 2

No. Volumes Library Location Call No Material ID 注記 Status Due Date Reservation
0001 Nagoya Library [2階]名図開架 588.55:E14 2020201101434
0items
0002 中部産業研究所 中産研(書庫1) 588.55:1 2020411100388
0items
No. 0001
Volumes
Library Nagoya Library
Location [2階]名図開架
Call No 588.55:E14
Material ID 2020201101434
注記
Status
Due Date
Reservation 0items
No. 0002
Volumes
Library 中部産業研究所
Location 中産研(書庫1)
Call No 588.55:1
Material ID 2020411100388
注記
Status
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 日本のワイン法 / 蛯原健介著
ニホン ノ ワイン ホウ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 虹有社 , 2020.1
physical description area 263p : 挿図 ; 19cm
Volume Information
ISBN 9784770900760
variant titles 異なりアクセスタイトル:日本のワイン法
ニホン ノ ワインホウ
note 参考文献: p261-263
NCID BB29752541
text language code Japanese
author link 蛯原, 健介(1972-)||エビハラ, ケンスケ <AU00085681>
classification Food technology NDC8:588.55
classification Food technology NDC9:588.55
classification Food technology NDC10:588.55
subject headings ぶどう酒 -- 法令||ブドウシュ -- ホウレイ