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Thermal processing and quality of foods : [proceedings of the concluding seminar held under the auspices of COST (European Cooperation in Scientific and Technical Research) on the thermal processing and quality of foods in Athens, 14-18 November 1983]

edited by P. Zeuthen ... [et al.]. -- Elsevier Applied Science, 1984. <BB00488126>
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No. 巻号 所蔵館 配架場所 請求記号 資料ID 注記 状態 返却予定日 予約
0001 豊橋図書館 豊図第1書庫3階洋 S910:37 8712444078
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No. 0001
巻号
所蔵館 豊橋図書館
配架場所 豊図第1書庫3階洋
請求記号 S910:37
資料ID 8712444078
注記
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Thermal processing and quality of foods : [proceedings of the concluding seminar held under the auspices of COST (European Cooperation in Scientific and Technical Research) on the thermal processing and quality of foods in Athens, 14-18 November 1983] / edited by P. Zeuthen ... [et al.]
出版・頒布事項 London : Elsevier Applied Science , c1984
形態事項 xxiv, 933 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
ISBN 0853342792
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA00878799
本文言語コード 英語
著者標目リンク Zeuthen, P. <>
分類標目 LCC:TP371.2
分類標目 DC19:664/.028
件名標目等 Food. Effects of preservative thermal processing
件名標目等 Food -- Preservation
件名標目等 Food -- Thermal properties