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The Maillard reaction in foods and nutrition

George R. Waller, editor, Milton S. Feather, editor. -- American Chemical Society, 1983. -- (ACS symposium series ; 215). <BB00488145>
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No. 巻号 所蔵館 配架場所 請求記号 資料ID 注記 状態 返却予定日 予約
0001 豊橋図書館 豊図第1書庫3階洋 S910:27 8712443973
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No. 0001
巻号
所蔵館 豊橋図書館
配架場所 豊図第1書庫3階洋
請求記号 S910:27
資料ID 8712443973
注記
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The Maillard reaction in foods and nutrition / George R. Waller, editor, Milton S. Feather, editor
出版・頒布事項 Washington, D.C. : American Chemical Society , 1983
形態事項 xii, 585 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 0841207690
書誌構造リンク ACS symposium series <> 215//a
注記 "Based on a symposium jointly sponsored by the Divisions of Agricultural and Food Chemistry, and Carbohydrate Chemistry at the 183rd meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, March 28-April 2, 1982"
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA03613892
本文言語コード 英語
著者標目リンク Waller, George R. <>
著者標目リンク Feather, Milton S., 1936- <>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Carbohydrate Chemistry <>
分類標目 LCC:TP372.55.M35
分類標目 DC19:664/.028
件名標目等 Maillard reaction -- Congresses
件名標目等 Food industry and trade -- Congresses