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Water activity : influences on food quality : a treatise on the influence of bound and free water on the quality and stability of foods and other natural products

edited by Louis B. Rockland, George F. Stewart. -- Academic Press, 1981. <BB00486218>
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No. 巻号 所蔵館 配架場所 請求記号 資料ID 注記 状態 返却予定日 予約
0001 豊橋図書館 豊図第1書庫3階洋 T610:50 8712451199
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No. 0001
巻号
所蔵館 豊橋図書館
配架場所 豊図第1書庫3階洋
請求記号 T610:50
資料ID 8712451199
注記
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Water activity : influences on food quality : a treatise on the influence of bound and free water on the quality and stability of foods and other natural products / edited by Louis B. Rockland, George F. Stewart
出版・頒布事項 New York : Academic Press , 1981
形態事項 xviii, 921 p. : ill. ; 24 cm
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA10187433
本文言語コード 英語
著者標目リンク ~International Symposium on Properties of Water, 2d, Osaka, 1978 <>
著者標目リンク Rockland, Louis B. <>
著者標目リンク Stewart, George Franklin, 1908- <>
著者標目リンク International Union of Food Science and Technology <>
分類標目 LCC:TX553.W3
分類標目 DC:664/.07
件名標目等 Food -- Water activity -- Congresses
件名標目等 Food -- Microbiology -- Congresses
件名標目等 Food -- Quality -- Congresses