愛知大学図書館

Physical properties of foods

edited by Micha Peleg, Edward B. Bagley ; est.. -- AVI Pub. Co., 1983. -- (IFT basic symposium series / edited by Institute of Food Technologists). <BB00068525>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配架場所 請求記号 資料ID 注記 状態 返却予定日 予約
0001 est. 豊橋図書館 豊図第1書庫3階洋 S910:50 8712444238
0件
No. 0001
巻号 est.
所蔵館 豊橋図書館
配架場所 豊図第1書庫3階洋
請求記号 S910:50
資料ID 8712444238
注記
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Physical properties of foods / edited by Micha Peleg, Edward B. Bagley
出版・頒布事項 Westport, Conn. : AVI Pub. Co. , c1983
形態事項 xiv, 532 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 est.
ISBN 0870554182
書誌構造リンク IFT basic symposium series / edited by Institute of Food Technologists <>//a
注記 Papers of the IFT-IUFoST basic symposium held in 1982 at Las Vegas, Nevada
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA10189381
著者標目リンク Peleg, Micha <>
著者標目リンク Bagley, Edward B. <>
著者標目リンク Institute of Food Technologists <>
著者標目リンク International Union of Food Science and Technology <>
分類標目 LCC:TX541
分類標目 DC19:664
件名標目等 Food -- Analysis