愛知大学図書館

Methods in food analysis : physical, chemical, and instrumental methods of analysis

edited by Maynard A. Joslyn. -- 2nd ed. -- Academic Press, 1970. -- (Food science and technology : a series of monographs). <BB00481422>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配架場所 請求記号 資料ID 注記 状態 返却予定日 予約
0001 豊橋図書館 豊図第1書庫3階洋 S900:52:(2) 8712441504
0件
No. 0001
巻号
所蔵館 豊橋図書館
配架場所 豊図第1書庫3階洋
請求記号 S900:52:(2)
資料ID 8712441504
注記
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Methods in food analysis : physical, chemical, and instrumental methods of analysis / edited by Maynard A. Joslyn
版事項 2nd ed
出版・頒布事項 New York : Academic Press , 1970
形態事項 xix, 845 p. : ill. ; 24 cm
書誌構造リンク Food science and technology : a series of monographs <>//a
注記 Includes index
学情ID BA18331329
本文言語コード 英語
著者標目リンク ~Joslyn, Maynard Alexander, 1904- <>
分類標目 LCC:TX541
分類標目 DC:664/.07
件名標目等 Food -- Analysis