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Fermentations and food science

by H.T. Huang ; : hard. -- Cambridge University Press, 2000. -- (Science and civilisation in China / by Joseph Needham ; with the research assistance of Wang Ling ; v. 6 . Biology and biological technology ; pt. 5). <BB00054340>
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No. 巻号 所蔵館 配架場所 請求記号 資料ID 注記 状態 返却予定日 予約
0001 : hard 豊橋図書館 豊図第1書庫3階洋 S070:16:6-5 0012012770
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No. 0001
巻号 : hard
所蔵館 豊橋図書館
配架場所 豊図第1書庫3階洋
請求記号 S070:16:6-5
資料ID 0012012770
注記
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Fermentations and food science / by H.T. Huang
出版・頒布事項 Cambridge : Cambridge University Press , 2000
形態事項 xxviii, 741 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
巻次等 : hard
ISBN 0521652707
書誌構造リンク Science and civilisation in China / by Joseph Needham ; with the research assistance of Wang Ling <BB00360275> v. 6 . Biology and biological technology ; pt. 5//bb
注記 Includes bibliographical references (p. 609-674) and index
学情ID BA4968250X
本文言語コード 英語
著者標目リンク Needham, Joseph (Noel Joseph Terence Montgomery), 1900-1995 <AU00006515>
著者標目リンク Huang, H. T. <>
件名標目等 Science -- China -- History
件名標目等 Science and civilization
件名標目等 Technology -- China -- History
件名標目等 Technology and civilization