Aichi University Library

フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ

大浦裕二, 佐藤和憲編著. -- ミネルヴァ書房, 2021. <BB01027801>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-2 of about 2

No. Volumes Library Location Call No Material ID 注記 Status Due Date Reservation
0001 Toyohashi Library 豊図開架[2階] 611.3:O92 2021101108752
0items
0002 中部産業研究所 中産研(書庫1) 611.3:100 2021411101498
0items
No. 0001
Volumes
Library Toyohashi Library
Location 豊図開架[2階]
Call No 611.3:O92
Material ID 2021101108752
注記
Status
Due Date
Reservation 0items
No. 0002
Volumes
Library 中部産業研究所
Location 中産研(書庫1)
Call No 611.3:100
Material ID 2021411101498
注記
Status
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ / 大浦裕二, 佐藤和憲編著
フード ビジネスロン : 「ショク ト ノウ」ノ サイゼンセン オ マナブ
publication,distribution,etc.,area 京都 : ミネルヴァ書房 , 2021.5
physical description area v, 190p : 挿図 ; 21cm
Volume Information
ISBN 9784623091164
variant titles 異なりアクセスタイトル:フードビジネス論 : 食と農の最前線を学ぶ
フード ビジネスロン : ショク ト ノウ ノ サイゼンセン オ マナブ
note 引用・参考文献: p181-185
NCID BC06863802
text language code Japanese
author link 大浦, 裕二||オオウラ, ユウジ <AU00187306>
author link 佐藤, 和憲(1954-)||サトウ, カズノリ <AU00174216>
classification Agricultural economics NDC9:611.3
classification Food technology NDC10:588.09
classification Agricultural economy and management NDC10:611.3
classification Economics. Industries NDLC:DL681
subject headings 食料品||ショクリョウヒン
subject headings フードシステム||フードシステム